Wysłany: Sob 01 Wrz, 2007 18:00 Spodenki kolarskie
Witam
Mam do Was pytanie : czy widzial ktoś może gdzie można kupić sam "pampers" do spodenek ? W jakich sklepach, może macie jakieś źródła internetowe, ponieważ ja nic niestety nie znalazłem.
Będę wdzięczny za każda odpowiedź
samego pampersa chyba nie kupisz ale widzialem na wysylkowej stronie chyba bop shopa oryginalny krem nalini do pampersow. ponoc bardzo pomaga i utrzymuje go w doskonalym stanie
Wysłany: Nie 02 Wrz, 2007 22:19
Co najwyżej chyba spotkać można takie gatki, które zakłada się pod zwykłe spodenki i one mają wkładkę. Nie wiem, czy o to Ci chodziło. Niestety nie wiem również, gdzie to dostać.
_________________ Pozdrawiam. Kuba Zimoch.
Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo.
Jean de Gribaldi
Jeżeli chodzi o "gatki", o których pisał KubaWinter, to chyba Accent cos takiego produkuje, więc chyba nie powinno byc problemu. W każdym razie u mnie w Rzeszowie nie ma...
Odświeżę stary temat, bo nigdzie nie mogę dostać odpowiedzi. Szukam spodenek na długie wypady. Mam chyba delikatną dupkę i potrzebuję czegoś naprawdę wygodnego. Możecie polecić spodenki z naprawdę wygodnym pampersem? Dzięki
Słyszałem na razie tylko o spodenkach Campagnolo z wkładką ASC Long Distance i o spodenkach Nalini z wkładką Gel Twist (ale tych nie mogę nigdzie namierzyć).
Proponuje zakup spodenek z podobnymi wkladkami jak używają teamy pro tour i inne.
Za ok 2-3 tyg bedzie można zamowic spodenki z wkladką Comfort - La Fonte w całej kolekcji Vezuvio firmy BCM Nowatex, ktora wprowadza jedną z lepszych wkładek na świecie.
Wkładka Comfort firmy La Fonte to jest wkładka używana przez min Team Bouyages Telecom, Aqua Sapone etc, byla także montowana w oryginalne ciuchy Nike dla Lance w ubiegłych latach.
Posiadam także bardzo wiele innych wkładek i profesjonalych ubiorów kolarskich.
www.multibike.pl lub multibike@multibike.pl
kolego allebike... jesli naprawde jestes profesjonalista to sprawdź w słowniku jak sie pisze "przeżutka" na swojej stronie
kokesh, jeżeli wytykasz komuś błędy ortograficzne, to i sam ich nie popełniaj: połykasz ogonki (w słowie: narawde), piszesz s miast ś, e zamiast ę.
Naprawdę, też się popraw
_________________ "Człowiek wtedy dopiero staje się człowiekiem, kiedy na swej drodze spotyka psa"
Trochę OT ale byłem dzisiaj w Nowatexie i miałem w ręku wkładkę o której mówił Allebike_PL. Co prawda była to wersja damska i tylko ją "macałem" ale wydaje się być rewelacyjna. Sprawia wrażenie jakby była wypełniona żelem - coś jakby żel w siodełkach - także wydaje się że nawet przy długim użytkowaniu nie będzie "siadać" i marszczyć się, poza tym pewnie świetnie będzie amortyzować (byle nie za bardzo). Konkrety jak zwykle wyjdą w praktyce - a oczywiście nie powstrzymałem się od wpisu na listę oczekujących
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum