dzięki! Pewnie pierwszy sezon i tak będzie na naukę jak to wszystko wygląda
zadziwiające jest to co piszecie bo ja mam dokładnie tak samo ze zmianami w składzie aż dziwne, że dopiero teraz odkryłem tę grę i to przez przypadek a na forum jestem już kilka lat
może trzeba ją bardziej wyeksponować, żeby większość wzięła udział? na pewno jest kilku takich jak ja, którzy nie wiedzieli o istnieniu tej zabawy!
Zabawa całosezonowa
W lepszym wyeksponowaniu na pewno nieco pomógł nowy wygląd forum, bo teraz nieważne z jakiej kategorii jest temat to zawsze będzie na górze. Chyba, że ktoś sobie pozmienia w ustawieniach.
A u mnie jest odwrotnie, nigdy mi się ten ten temat nie pojawia. Zawsze wchodzę do niego poprzez „Nieprzeczytane”.
Pierwszy sezon to zawsze nauka,ja skończyłem na 31 miejscu,potem 6,2 i się udało…jak skończysz sezon w top 15 będziesz “mistrzem” czego ci życze.I faktycznie można by coś pomysleć, by jakoś szerzej rozreklamować gre,może na zagranicznych forach ?np cyclingnews itp,tam też są podobne gry.
Też kiedyś tak robiłem, ale zmieniłem taktykę. Bo ciężko mi obiektywnie ocenić potencjał kolarza, którego lubię i się nazbiera jakichś słabiaków. W dodatku wtedy albo podwójnie wygrywasz albo podwójnie przegrywasz. Dlatego przestałem wybierać Polaków, bo jest większa szansa, że po wyścigu będę zadowolony. Coś na zasadzie stawiania u buka przeciwko swojej ulubionej drużynie.
Nie miałem żadnego “naszego” w ub sezonie i teraz też nie mam,chociaż przez chwile Wiśniowski był w moim składzie,ale jednak wole Garcie Cortine w tej samej cenie.
To prawda, podwójnie cię boli. Ale ponieważ nie chciało mi się wytężać mózgu, nie mówiąc o tym że kiedy zimna kalkulacja zawiedzie to boli jeszcze bardziej Z drugiej strony jeśli jednak będą wygrywać ci których lubisz to radocha będzie też podwójna… Ciężko mi zresztą podejść na zimno skoro nie lubię Frooma i całego Sky, nie lubię Nibalego, Dumoulina itp. Ponieważ nie mogę się przemóc by niektórych wziąć do składu to dałem sobie spokój z zimną kalkulacją
Ot choćby takiego Bernala. Ciekawe czy cieszy się dużą popularnością.
W CCC to moim zdaniem jest gość za 5 ,który może wymiatać…licze od niego na 200-300 pkt
Sam jestem bardzo ciekaw ilu graczy go ma ktoś przecież w CCC musi robić punkty w Ardenach…
Zobaczymy! Ja w każdym razie nic już nie kombinuję! Niech się starają te ludki z CCC, których wziąłem Aż trzech…
Bevina wziołeś,czy De Marchi? Też się przez chwile zastanawiałem nad nowozelandczykiem :)ale za 40 to nie…
Miałem jeszcze godzinę temu. Ale odpuściłem. Też już nic teraz nie zmieniam, bo im więcej kombinuję, tym gorzej na tym później wychodzę.
Ja kilka dni temu przysiadłem na pół godziny, wykombinowałem skład i już nic nie zmieniałem.
Kurcze,nawet nie zdawałem sobie sprawy że żaden inny z CCC “aż” tyle kosztuje.Nikogo innego nie mam.
Ciekawe czy o północy automatycznie zamkną się składy i będzie można je już podglądać
A poza tym na kogo stawiacie jako najpopularniejszego kolarza? Bernal? Van Aert?
Chyba raczej o godz 2 w nocy…Myśle że Bernal lub Enric Mas :)albo Padun.Kto ma ukraińca ? przyznać się…